عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد

ظریف: هیچ‌کس به جز مردم ایران خواهان پیروزی انقلاب اسلامی ایران نبودند

وزیر خارجه ایران طی کنفرانسی بین‌المللی تأکید کرد قدرت‌های جهان نمی‌توانند جمهوری اسلامی ایران را به علی‌رغم تمامی فشارها به زانو درآورند زیرا جمهوری اسلامی از حمایت مردم برخوردار است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 02
کد خبر: ۹۰۳۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه) در کنفرانس بین المللی مجازی «گفتمان سیاسی از دیدگاه امام خمینی(ره): نظام بین الملل و مسائل جهان اسلام» تأکید کرد هیچ‌کس به جز مردم ایران خواهان پیروزی انقلاب اسلامی ایران نبودند.

 

وی در آغاز سخنان خود با اشاره به این‌ که مردم ایران سرمایه‌های انقلاب اسلامی ایران هستند، گفت: «قدرت‌های مادی تنها یک مؤلفه است و همگی ما می‌دانیم که در جو جهانی در حال تغییر، دو ابرقدرت دیگر بر جهان سلطه ندارند، آن‌ها اعمال نفوذ می‌کنند و می‌توانند ضربه سنگینی را وارد کنند اما قادر نیستند آن‌چه را در جهان رخ می‌دهد، تحت کنترل درآورند و اولین تحولی که نشان داد آن‌ها دیگر نمی‌توانند جهان را کنترل‌ کنند، انقلاب اسلامی ایران بود».

 

ظریف سپس با اشاره به این موارد ادامه داد: «باور کنید که هیچ‌کس در جهان در شرق و غرب جهان خواهان پیروزی انقلاب اسلامی ایران نبود و فقط مردم ایران با اتکاء به خود و مهم‌تر از آن اعتقاد به خدا خواستار پیروزی انقلاب اسلامی ایران بودند».

 

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در خصوص استقامت ایران در مقابل تمامی فشارها گفت: «ایران همچنان در مقابل تمامی چالش‌ها پابرجاست و دلیل آن پیامی است که امام خمینی (ره) برای مردم به ارمغان آورد و آن خودباوری و عزت نفس است».

 

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در بخشی از اظهارات خود تأکید کرد که کشور ایران با چالش‌هایی چون جنگ تحمیلی، تحریم‌، تروریسم اقتصادی و پزشکی روبرو شد اما هیچ‌کدام از آن‌ها نتوانست ایران را به زانو درآورد زیرا انقلاب از سرمایه بزرگ مردم ایران بهره‌مند بود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار